Vor Frue Cantori  
 
Forside - Koret - Kalender - Aktuelt - Dirigent - Sangere - Lyd - Optagelse i koret - Kontakt - Links
   
Dirigent:  

 

Mirjam Lumholdt blev uddannet som kirkemusiker ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København i 2010. Hun studerede orgel hos Bine Bryndorf og korledelse hos Poul Emborg. Som en ekstraordinær del af hovedfaget læste hun sangpædagogik for børn og unge hos Margrethe Enevold. Gennem konservatoriet modtog hun flere legater til studierejser i forbindelse med sit speciale; de blev brugt på at besøge kendte sangskoler i Sverige, Tyskland, Ungarn og USA med henblik på at studere deres sangpædagogik.

Mirjam har været ansat som organist og korleder ved Kristkirken i Kolding (2010- 2018), hvor hun har bygget en korskole for unge mennesker op; blandt aktiviteterne kan nævnes to cd-indspilninger, en koncertrejse til Island og en orgelklub for unge piger.

Mirjam har gennem årene været efterspurgt som kursusleder og stævneleder organiseret af bl.a. Folkekirkens Ungdomskor, hvor hun også har været med i hovedbestyrelsen i en periode.

Siden marts 2018 har Mirjam været dirigent for Vor Frue Cantori i Haderslev, og sideløbende videreuddannet sig i korledelse.

 

 

Mirjam Lumholdt dirigent for Vor Frue Cantori

 

 

 

 

       
 
 
 

Vor Frue Cantori   Sangstationen  Domkirkepladsen 5  6100 Haderslev   info@vorfruecantori.dk